Serviceeftersyn af mange forskellige bilmærker

Hos Taastrup AutoTeknik i Solrød, nær Høje-Taastrup og Greve, tilbyder vi serviceeftersyn af biler. Vi har erfaring med serviceeftersyn af de fleste bilmærker. Derudover tilbyder vi blandt andet reparation, synsklargøring og udskiftning af autoruder.

Bilfabrikkens anvisninger ved serviceeftersyn

Vi følger naturligvis bilfabrikkens anvisninger, når vi udfører serviceeftersyn. Det betyder, at fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadigvæk gælder. En regelmæssig vedligeholdelse af køretøjet kan spare dig for større værkstedsregninger, ligesom du også nedsætter risikoen for driftstop, samtidig sikrer du dig, at trafiksikkerheden er i orden.

​Alle serviceeftersyn udføres af kompetente mekanikere, og det er din garanti for, at forskrifter overholdes. Derudover er vores moderne autoværksted udstyret med den nyeste teknologi, men vi har alligevel konkurrencedygtige priser.

Vi har specialiseret os i reparation af de fleste typer af gearkasser, men det gælder især Opel Vivaro, Nissan Primastar og Renault Trafic. Vi har også store kompetencer inden for plast- og karrosseriskader, samt stenslag.

Ring for at høre nærmere eller kig forbi værkstedet

Du er altid velkommen til at kigge forbi værkstedet for at få en drøftelse, men du kan naturligvis også ringe til os. Vi er parat til at yde det bedste for vores kunder, og vi giver gerne råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der bedst kan svare sig. Vi glæder os til at se dig i vores autoværksted.

Du kan kontakte os telefonisk på 43 99 01 06, eller du kan sende en e-mail til os på taastrupautoteknik@outlook.com Vi giver gerne et prisoverslag på et serviceeftersyn.

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt