Aircondition-service og reparation til bil

Hos Taastrup AutoTeknik i Solrød nær Greve & Høje Taastrup tilbyder vi aircondition-service samt reparation af airconditionanlæg, herunder klimaanlæg. Kølervæske siver ud, og filtre bliver snavsede, og derfor anbefaler vi, at du sender din bil til aircondition-service mindst hvert andet år, men gerne hvert år.

Undgå dårligt indeklima med aircondition-service

Al bevægelig mekanik skal vedligeholdes, og derved undgår du samtidig et uheldigt driftstop. Dertil kan det ske, at kølervæsken ganske enkelt siver ud af en aircondition. Det kan være op til en tiendedel, som løber ud af samlinger og pakninger på et års tid, samtidig bliver filtrene snavsede.

Et andet problem er, at der kommer svamp og andre mikroorganismer i airconditionanlægget, og derfor er det vigtigt med løbende aircondition-service, hvor vi fjerner disse fremmedelementer og desinficerer anlægget. Derved sikrer du, at køleeffekten ikke falder, og at indeklimaet ikke bliver dårligt.

Vi har stor ekspertise med aircondition-service, da vores kompetente og løsningsorienterede medarbejdere løbende bliver efteruddannet og dygtiggjort. Derudover har vi den nyeste teknologi på vores autoværksted, dermed kan du altid være sikker på, at service og reparation er i højeste kvalitet.

Kontakt os gerne for at bestille tid til service

Du kan finde flere oplysninger om vores autoværksted her på hjemmesiden, ellers er du velkommen til at kigge forbi. Vi har altid parat til at yde den bedste service for kunderne.

Du kan også kontakte os på telefon 43 99 01 06 eller på e-mail taastrupautoteknik@outlook.com, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en pris på aircondition-service.

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt